Beboer

Åben døren for nye muligheder

Med Bekeys løsning installeret i opgangen, får I som beboere mulighed for at få leveret dagligvarer, måltidskasser og pakker, uden at I behøver være hjemme eller udlevere en fysisk nøgle.

Bekey er Danmarks mest udbredte system til håndtering af digitale nøgler, og er allerede installeret i over 27.000 opgange.

Vi samarbejder med 31 danske kommuner om at give hjemmeplejen let og hurtig adgang til plejekrævende beboere, med digitale nøgler. Med jeres ”ja-tak” bidrager I derfor til at hjælpe de svageste borgere.

– Både installation og løbende vedligehold er gratis for beboere og ejendom.

Sådan virker det…

Step 1

Du bestiller Bekey til opgangene i din etageejendom

Step 2

Vores Bekey-installatør monterer en chip “usynligt” i det eksisterende dørtelefonanlæg

Step 3

Distributører, hjemmeplejere m.m. kan nu anvende deres digitale adgangsnøgle til opgangen

Step 4

Trygge beboere kan nyde godt af den nye løsning

Send en besked til jeres bestyrelse, administrations-selskab eller udlejer, så hjælper vi dig med at få Bekey i din opgang

Beboer

Dine kontaktoplysninger

Besked til boligforening

Andelsboligforeningen AST 

”Vi har haft Bekey installeret siden slutningen af 2019 uden problemer. Vores beboere er glade for at kunne få leveret varer, uden at de behøver være hjemme, og den kommunale hjemmepleje kan komme ind til plejekrævende beboere, uden at vi skal udlevere fysiske nøgler hver gang. Bekey er et skridt i retningen af den digitale ejendom” 

 

Michael Olsen 

Ejendomsinspektør, Andelsboligforeningen AST 

A/B Dahlia Hus

“Jeg er formand i A/B Dahlia Hus, og vi oplevede i en periode udfordringer med nøglekoder i omløb. Nøglekoderne var primært tiltænkt eksterne leverandører, som skulle servicere vores beboere, men det endte med, at udefrakommende fik afluret koderne og fik mulighed for at komme ind i vores opgange.  

 

Vi kontaktede selv Bekey og bad dem installere deres løsning i vores dørtelefonanlæg. Det giver vores beboere en række fordele hos de forskellige distributører, og foreningen minimerer risikoen for at personer, som ikke har et legitimt ærinde i ejendommen, får adgang til opgangen.” 

 

Nedim Husic 

Formand i A/B Dahlia Hus 

Bekey samarbejder kun med etablerede virksomheder

Bekey løsning bliver i øjeblikket brugt af blandt andet Danmarks ledende distributører af måltidskasser og daligvarer som Nemlig.com og Aarstiderne.

Derudover indgår vi løbende nye aftaler med samarbejdspartnere som sikrer jeres beboere flere fordele i fremtiden.

Den fulde liste kan ses under “Samarbejdspartnere”

Vi er klar ved telefonen, hvis du har spørgsmål

Ring til os på: 43 48 78 60

Installeret i over 27.000 opgange
14 millioner døråbninger i 2021
54.000 unikke brugere i Danmark og Norge