Om Bekey

Om Bekey

Her kan du lære Bekey-løsningen bedre at kende.

Din nøgle til en smartere hverdag

Bekey er Danmarks ledende leverandør af sikre, digitale adgangsløsninger, der gør hver dag smartere for både professionelle og private. Vi fokuserer på at skabe innovation inden for områder, hvor den fysiske nøgle nemt kan erstattes med en mere sikker og digital løsning.

Ved at digitalisere den fysiske nøgle, hjælper Bekey blandt andet serviceleverandører og den kommunale hjemmepleje, som dagligt har brug for autoriseret adgang til aflåste opgange og boliger.

Bekey er installeret i hver anden låste opgang i Storkøbenhavn og der kommer hele tiden flere til. I 2021 faciliterede vi 14 millioner autoriserede døråbninger for 54.000 brugere i Danmark og Norge. Bekey har hovedkontor i Søborg og ejes af North Media A/S.

Fakta om Bekey

Siden 2008 har Bekey udviklet og driftet en sikker, digital adgangsløsning, som i dag blandt andet anvendes af 31 danske kommuner og 41 norske kommuner, heriblandt København, Frederiksberg, Gladsaxe og Brøndby – og eksempelvis Bergen Kommune i Norge, avis- og reklamebude samt måltidskasseleverandører i Danmark.

Bekey har Danmarks stærkeste adgangsdækning og alene i Storkøbenhavn servicerer virksomheden i dag mere end hver anden aflåste opgang.

Bekeys løsninger er især populære hos mange danske– og norske kommuner, men også leverandører af pakker og ejendomsadministratorer m.fl., har for alvor fået øjnene op for fordelene ved brugen af sikre, digitale adgangsløsninger.